OM OS

Safe Work Space er ejet og drevet af TD-K A/S. Vi er specialister inden for IT & Tele med en vision om at tilbyde vores kunder de bedste og billigste løsninger på markedet i et sprog, der er til at forstå uden for mange dikkedarer. Ja, kald os bare IT-nørder, for det er det, vi er!

I takt med digitaliseringen har vi set en eksplosiv vækst i IT-kriminalitet. Hver dag er der nye virksomheder, der rammes af hacking og ondsindet malware med store konsekvenser som følger.

Endvidere bliver virksomheder nu udfordret med den nye EU persondataforordning. Sikrer man ikke sine kunders data tilstrækkeligt, kan det betyde store bøder svarende til 4% af virksomhedens samlede omsætning.

IT-sikkerhed er derfor ikke længere noget, man som virksomhed kan vente med at få styr på.

Det er vigtigt for alle virksomheder – uanset størrelse.

Med Safe Work Space har vi udviklet en komplet IT- sikkerhedsløsning rettet særligt mod små og mellemstore virksomheder, hvilken sikrer virksomhedens computere og data inkl. dansk support og hotline.

Servicen er bygget op som en abonnementsløsning uden nogen former for opstartsgebyr eller bindingsperiode. Dvs. det er nemt og enkelt at komme i gang, og man kender sin månedlige omkostning. Er man ikke tilfreds kan abonnementet opsiges fra dag til dag.

For os handler det nemlig om at skabe værdi for vores kunder og gøre deres hverdag nemmere… og sikker! Læs mere om Safe Work Space her

Jørgen Schwartz
Adm. Direktør
Johny Leed
Salgsansvarlig
Kasper Winding
Afdelingsleder
Marco Apputhurai
IT Konsulent
Jens Seindal
IT Konsulent
Alexander Wetendorff
IT Konsulent
Martin Husum
IT Support
Søren Friis
IT Support
Michael Jensen
IT Konsulent
Bo Schmedegaard
Driftsansvarlig
Nicklas Andersen
IT Support
Malte Zielinski
IT Support